Premii

"4.Premiile Campaniei Promotionale si mecanismul stabilirii cuantumului acestora:

 

4.1. Premiile Campaniei Promotionale sunt:

4.1.1.Premii Extrageri Saptamanale:

- 4 premii de participare in valoare de 250 de lei fiecare - care se vor extrage din urna cu tichetele de participare;

- 1 premiu in valoare de 250 de lei pentru prima persoana desemnata sa extraga taloanele de consolare (sau un premiu extraordinar, in functie de tipul extragerii) - Castigatorul acestui premiu se extrage din bolul cu numere aferente persoanelor inscrise la tombola de participare;

- 20 de premii de consolare, in valoare de 250 de lei fiecare;

- 1 premiu 3, in valoare de 1000 lei;

- 1 premiu 2, in valoare de 2000 lei;

- 1 premiu 1, in valoare de 3000 lei;

- 3 premii extraordinare in valoare de 3000 lei (dupa premiile de participare se va acorda primul premiu extraordinar, dupa acordarea celui de-al zecelea premiu de consolare se va acorda cel de-al doilea premiu extraordinar, dupa acordarea celui de-al douazecilea premiu de consolare se va acorda cel de-al treilea premiu extraordinar). Premiile extraordinare se pot dubla sau tripla prin aruncare cu bila la ruleta norocului. Un participant poate castiga un singur premiu extraordinar la o extragere promotionala.   

 Premiile de consolare, premiul 1, 2, 3 si premiile extraordinare se vor extrage din urna principala, cu tichetele de promotie, dupa golirea urnelor de la punctele de lucru participante in urna principala.         

- 1 premiu – “premiul bulan - un autoturism Dacia Logan/sau echivalentul in lei a 5777 euro, calculat la cursul BNR din ziua efectuarii extragerii. Un participant la promotie poate castiga doar un singur premiu "bulan" constand intr-un autoturism Dacia Logan sau echivalentul banesc stabilit. Premiul “bulan” nu se poate multiplica in urma aruncarii cu bila la Ruleta Norocului. Dupa extragerea premiilor de participare si inainte de extragerea primului premiu  extraordinar, persoana care trebuie sa extraga acest premiu extraordinar va fi cea care va extrage dintr-un bol separat care va sta la punctul de lucru al Organizatorului din Cluj-Napoca, str. Dr. Louis Pasteur nr. 75, ap. 1, jud. Cluj si care va contine bilete cu numere de la 1 la 26 (fiecare numar reprezentand numarul de ordine al celor 26 de premii acordate in cadrul unei zile/sesiuni a campaniei promotionale respectiv 3 premii extraordinare, 20 de premii de consolare si cate un premiu 1, 2 si 3) un biletel care va stabili al catelea premiu extras va fi “premiul bulan” constand in autoturismul Dacia Logan sau echivalentul banesc al acestuia.

Castigatorul va trebui sa opteze pe loc asupra formei premiului pe care doreste sa il primeasca, optiunea implicita  fiind cea a sumei banesti.

Posibilitatile de cistig se pot multiplica in baza aruncarii cu bila la ruleta norocului:

- toate premiile acordate, cu exceptiile precizate mai sus, vor participa la Ruleta Norocului si vor putea fi multiplicate x2, x3. - vecinii numarului care indica ziua in curs (1 stanga, 1 dreapta) vor dubla, iar  numarul care indica ziua in curs va tripla premiul;

- aruncarea cu bila la ruleta norocului se va face de catre client, iar invirtirea talerului se va face de catre angajatul societatii organizatoare. Aruncarea bilei se va face in sens invers invirtirii talerului, sensul invartirii talerului si al aruncarii bilei fiind prezentat in afisele indicatoare de la punctele de lucru de desfasurare a promotiei, amplasate pe Ruleta Norocului;

- bila trebuie astfel aruncata incat sa efectueze minim 3 ture complete de ruleta, fiind permisa o singura aruncare;

- este interzisa luarea bilei din taler inainte de confirmarea numarului rezultat in urma aruncarii de catre dispecerat si angajatul salii.

- orice abatere de la aceste reguli va duce la invalidarea aruncarii respective. Invalidarea aruncarii pe motivul nerespectarii prezentelor reguli va duce la mentinerea castigului obtinut pana la acel moment X1.

      4.1.2. La extragerea din data de 19.12.2018, se va extrage la final un Premiu special      constand intr-un autoturism Mercedes-Benz GLA. Acest premiu nu se poate multiplica in urma aruncarii cu bila la Ruleta Norocului.

4.1.3. La extragerea din data de 27.02.2019, se va extrage la final un Premiu special      constand intr-un autoturism Mercedes-Benz G Class. Acest premiu nu se poate multiplica in urma aruncarii cu bila la Ruleta Norocului.

4.1.4. Pe parcursul prezentei campanii Promotionale, ce se desfasoara pe perioada 01.10.2018 – 27.02.2019, un        participant la promotie poate castiga doar un singur premiu special constand intr-un autoturism Mercedes-Benz si respectiv un singur premiu “bulan” constand intr-un autoturism Dacia Logan sau ehivalentul banesc al acestuia."

*Extras din Regulamentul Campaniei "Hai la Monaco cu elan, fii mereu pe primul plan".