Jackpot

Monaco Jackpot:
Jackpot-ul pus la dispozitia clientilor nostri este compus din 6 nivele:
Trei nivele per sala: Bronze,Silver, Gold, 
Trei nivele generale: Pearl, Diamond, Champion.
Acest tip de jackpot permite ca acordarea premilor sa se faca transparent. De fiecare data cand se acorda un jackpot acesta este afisat in timp real,  in toate locatiile Monaco Club, indicandu-se sala si numarul de ordine al mijlocului de joc la care s-a acordat jackpotul. 
Nivele per sala: Bronze,Silver, Gold. Aceste nivele vizeaza sala in care a fost amplasat jackpotul,acumulind puncte aferente jocurilor de la sala respectiva si acordind premii pentru sala de unde se acumuleaza punctele. Cele trei nivele pot diferii ca suma de acordare in functie de sala. Mai jos sunt inscrise sumele minime si maxime de la care se poate acorda fiecare jackpot. 

Tip jackpot Suma minima de acordare Suma maxima de acordare
Bronze 100  250 
Silver 150 1000
Gold 750 5000

* Observatie: Pentru nivelele de sala suma minima de acordare si suma maxima de acordare variaza in functie de categoria salii(incadrandu-se in intervalele de mai sus).

Nivele generale: Pearl, Diamond, Champion. Aceste nivele vizeaza toate salile Monaco ce au fost conectate la sistemul de jackpot mai sus amintit ,acumulind puncte de la toate aparatele din aceste sali si acordind premii aleator tuturor clientilor din toate salile conectate. Cele trei nivele pot diferii ca suma de acordare in functie de sala. Mai jos sunt inscrise sumele minime si maxime de la care se poate acorda fiecare jackpot. 

Tip jackpot Suma minima de acordare  Suma maxima de acordare 
Pearl 200 600
Diamond 5000 10000
Champion  10000 30000